Aux Delta – Kifinomult technológia, díjnyertes dizájn

219 900 Ft445 094 Ft

Elérhető újabb generációs készülék!

  • iFeel adaptív hőfokszabályzó
  • Flow4D légbefúvó rendszer
  • Hidegplazma-generátor

További információk

Törlés

Aux Delta – egyedi megjelenés

Az Aux Delta az iF Nemzetközi Tervező Fórum díját is elnyerte, az organikus forma és a FineMatt borítás ötvözete adja. A nem mindennapi külső innovatív technológiát rejt, mely szavatolja a fejedelmi klímát, legyen szó akár a hőség csökkentéséről vagy akár a radikális, –25 fokos hidegben való fűtésről. A még hatékonyabb légterelők és a Flow4D levegőbefúvók hangtalanul juttatják el a számos szűrő, illetve a hidegplazma-generátor segítségével megtisztított levegőt az adott helyiség minden szegletébe.

Sterilizáló hatású hidegplazma-generátor

A generátor segítségével a legapróbb szennyeződések, vírusok (pl. influenza), illetve a baktériumok 90%-a vagy akár az atkák is eltávolíthatóak a levegőből, megvédve ezzel az Ön és családja egészségét is. A plazmagenerátorok rendkívül hatékonyak, az orvosi műtőkben, illetve a rendelőkben is rendszeresen használnak ehhez hasonló rendszereket a páciensek védelmének érdekében.

Rendkívül csendes működés

Amikor az Aux Delta beltéri egysége hűtés üzemmódban van, akkor ventilátora ultra alacsony zajszinttel pörög, így biztosítja az Ön zavartalan alvását. Az UltraSilent üzemmód segítségével a hűs levegő úgy tud folyamatosan áramolni az adott helyiségben, hogy közben nincsenek zavaró zajok.

AntiFungus gombamentesítő megoldás

A klíma berendezés kikapcsolása után egy rövid ideig tartó felfűtéssel, illetve a levegő áramoltatásával megtörténik a beltéri egység kiszárítása. Így megelőzhető annak gombásodása, továbbá elkerülhető a zavaró szagok kialakulása is.

iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás

A távirányítóban megtalálható egy érzékelő, aminek segítségével a klíma berendezés folyamatosan szabályozza a saját működését. Ennek a funkciónak a használatával Ön a tartózkodásának pontos helyéhez állíthatja be a választott hőfokot.

AntiFreeze temperáló funkció

A funkció használatával a légkondicionáló berendezés tartja a gyárilag beállított 8 °C fokot. Így biztosítható a használaton kívüli épület (például egy nyaraló), illetve a nem lakott helyiség fagymentessége költséghatékonyan.

iClean – intelligens öntisztítás

Az adott helyiség levegőjében megtalálható pára (más néven kondenzáció) felhasználásával az Aux Delta készülék megtisztítja saját magát. Így leszárításra kerül a beltéri egység hőcserélője is, aminek segítségével nagymértékben lassítható a zavaró szagok kialakulása, és megelőzhető a penész kialakulása is.

Flow4D légbefúvó rendszer

Az Aux Delta beltéri egysége képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki- és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad.

Integrált Wi-Fi az okos eszközökkel való használathoz

A klíma berendezés a beépített Wi-Fi modul segítségével távolról is irányítható okostelefonokkal. Az AC Freedom alkalmazás használatával akár a lakáson kívülről is csatlakozhat a légkondicionálóhoz, és módosíthatja annak beállításait.

Kompatibilitás a H-tarifával

Az adott város villamosenergia szolgáltatóinál igényelhető a H-tarifa, amellyel fűtési szezonban egy kedvezményesebb, úgy nevezett H-tarifa kerül kiszámlázásra. A többi időszakban (pl. nyáron, amikor hűtünk) a normál, A1-es tarifa lép érvénybe. Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk Önnek az ügyintézésben is!

Automatikus tálcafűtés

Az Advanced Heating Belt technológia rendkívüli mértékben tudja lassítani a jég képződését a kültéri egység tálcájában, amikor télen a klíma fűtés üzemmódban működik.

Okos leolvasztás

Az Aux Delta kültéri egységének jegesedését egy külön erre a célra kifejlesztett, speciális szenzor felügyeli. Amikor ez szükséges, akkor a klíma berendezés automatikusan leolvasztja a hőcserélőn keletkezett jeget, ezzel is elősegítve a még hatékonyabb fűtést.

Fűtés extrém körülmények között is

A fentebb ismertetett, beépített tálcafűtés segítségével, továbbá az adaptív leolvasztási ciklusoknak köszönhetően rendkívül alacsony külső hőmérséklet esetén is képes hatékonyan fűteni a klíma berendezés.

Integrált cseppvízszivattyú

A gyárilag beépített vízszivattyú modul használatával a keletkezett kondenzvíz elvezetése megvalósul akkor is, ha ezt a gravitáció gátolja.

Friss levegő

Az Aux Delta beltéri modulja az adott helyiségben megtalálható levegőn túl tud kívülről friss levegőt beszívni a rendszerbe.

Az Aux Delta légkondicionálóhoz tartozó energia címkék itt nézhetőek meg.

Teljesítmény

2,6kW, 3,5kW, 5,4kW, 7,2kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aux Delta – Kifinomult technológia, díjnyertes dizájn” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.