Aux Gamma – Biztos pont a maximális komforthoz

199 900 Ft374 900 Ft

Elérhető újabb generációs készülék!

  • iFeel (follow me) funkció
  • Négyirányú motoros lamellamozgatás (Flow4D)
  • Ultra csendes működés (Silence)

További információk

Törlés

Az Aux Gamma innovatív funkciói

Az Aux Gamma lágy formáit a magas fényű fehér borítás és a szürke kontúrvonal emeli ki. A gazdaságos és megbízható működés mellett a kényelmet szolgáló funkciók széles spektruma is kiemelkedő, melyek között megtalálható a nyugodt pihenéshez nélkülözhetetlen Ultra csendes üzemmód, a mindig tiszta és hűs levegőről gondoskodó öntisztító funkció vagy a Wi-Fi hálózaton keresztüli vezérlés okoseszközökről.

Health funkció hidegplazma-generátorral

A sterilizáló hatású hidegplazma-generátor a legapróbb szennyeződéseket, vírusokat (pl. influenza), a baktériumok 90%-át vagy akár az atkákat is eltávolíthatja a levegőből, ezzel is védve az Ön és családja egészségét. A plazmagenerátorok hatékonyságát jól mutatja, hogy előszeretettel alkalmaznak hasonló rendszert orvosi műtőkben és rendelőkben egyaránt.

UltraSilent csendes működés

Hűtés üzemmódban a beltéri egység ventilátora egészen alacsony zajszinttel működik, így biztosított a zavartalan pihenés. Az UltraSilent csendes működés üzemmóddal a hűs levegő folyamatosan áramlik zavaró zajhatások nélkül.

AntiFungus gombamentesítő funkció

A készülék kikapcsolását követően rövid felfűtéssel és légáramoltatással kiszárítja a beltéri egységet, ezáltal lassítja annak gombásodását, a kellemetlen szagok kialakulását.

iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás

A távirányítón érzékelt hőmérséklet alapján szabályozza a berendezés működését. A funkció használatával a tartózkodás helyéhez igazíthatja a kívánt hőmérsékletet.

AntiFreeze temperáló funkció

A funkció bekapcsolásával a gyárilag beállított 8 °C fokon üzemel a készülék. Ezzel gazdaságos működés mellett tartja fagymentesen a nem lakott helyiséget, épületet (pl. nyaraló).

iClean öntisztító funkció

A helyiség levegőjében lévő pára (kondenzáció) segítségével az Aux Gamma készülék „átmossa”, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel jelentősen lassítva a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

Flow4D légbefúvó rendszer

Az Aux Gamma beltéri egysége képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki- és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad.

Integrált Wi-Fi vezérlés okoseszközökhöz

A légkondicionáló berendezés a beépített Wi-Fi modulon keresztül távolról is vezérelhető okostelefonnal. Az AC Freedom alkalmazás segítségével akár lakáson belülről és kívülről is csatlakozhat az eszközhöz, és módosíthatja a beállításait.

H-tarifa kompatibilitás

A helyi villamosenergia szolgáltatóknál igényelhető a H-tarifa szolgáltatás, amellyel fűtési idényben a kedvezményes H-tarifa kerül kiszámlázásra, míg az ezen kívüli időszakban (pl. nyáron hűtési üzemmódban) normál A1-es tarifa. Vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk az Ön rendelkezésére az ügyintézésben is!

Automatikus tálcafűtés

Az Advanced Heating Belt technológia fűtés üzemmódban lassítja a jégképződést a kültéri egység alsó részében (tálca), ezáltal segítve a folyamatos és hatékony működést télies körülmények között is.

Intelligens leolvasztás

A kültéri egység jegesedését külön szenzor felügyeli és szükség esetén a készülék automatikusan leolvasztja a hőcserélőn képződött jeget, ezzel biztosítva a hatékony fűtést.

Fűtés –25 °C külső hőmérsékletig

Köszönhetően többek között a beépített tálcafűtésnek, az adaptív leolvasztási ciklusoknak, valamint a Pro széria megnövelt kültéri kondenzátor felületeinek, extrém alacsony külső hőmérséklet mellett is képes fűteni a készülék.

Beépített cseppvízszivattyú

A gyárilag beépített egység segítségével a felgyülemlő kondenzvíz elvezetése akár a gravitáció ellenében is megtörténik.

Friss levegő betáplálás

Az Aux Gamma beltéri egysége a helyiség levegőjén túl képes kívülről friss levegőt betáplálni a rendszerbe.

Az Aux Gamma klíma berendezéshez tartozó energia címkék itt érhetőek el.

Teljesítmény

2,6kW, 3,5kW, 5,0kW, 6,5kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aux Gamma – Biztos pont a maximális komforthoz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.