Syen Muse – komfortra tervezve

272 706 Ft483 927 Ft

A Syen Muse légkondícionálóval Ön a legújabb technológiákhoz, hatékonyabb szűrő rendszerhez és innovatív alkalmazási lehetőségekhez juthat hozzá igen kedvező ár mellett.

A Syen légkondicionáló brand megalkotásánál több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formáltuk a modern kor elvárásait visszatükröző formába. A Syen Muse klímaberendezés egy jól strukturált, letisztult termékkínálat része, amely mindenki számára megkönnyíti a választást.

Célunk, hazánk élvonalába pozícionált légkondicionáló márkával, mindenki számára elérhető, megbízható megoldást kínálni a mindennapok kényelméhez.

A 14 milliárdos forgalommal és 20 éves tapasztalattal rendelkező cégcsoportunk nevéhez fűződik hazánk számos, klimatizálás területét meghatározó újítása. Hosszú távú piacpolitikánk és előremutató gondolkodásunk, partnereink és felhasználóink számára biztonságot és megelégedettséget kínálnak.

A Syen muse klímaberendezés legfőbb erényei

Többszörös szűrőrendszer

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

Kellemes éjszakai mód

Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően, Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

I FEEL funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Intelligens leolvasztás

Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, ha a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

Energia megtakarítás

A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

LED kijelző

A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok és a gyengén látók számára is megoldást nyújt.

Wi-Fi vezérlés

Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.

8 °C-os temperálás

Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

Az Syen Muse légkondicionálóhoz tartozó energia címkék itt nézhetőek meg.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk Önnek a a H-tarifa ügyintézésben is!

Teljesítmény

2,7kW, 3,5kW, 5,3kW, 7kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Syen Muse – komfortra tervezve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük