Szolgáltatásaink

plug-free-img.png

Minőség, garancia

Célunknak tekintjük, hogy eleget tegyünk az ügyfél kérésének. Fontosnak tartjuk az igényes, tiszta, műszakilag hibátlan, de az ügyfél igényeinek is megfelelő kivitelezést végezzünk.

20150722_141507

Felszerelés, telepítés

Szakképzett csapatunk garanciát vállalva szereli fel a közösen kiválasztott klímaberendezést.

Leszerelés, áthelyezés

Amennyiben úgy érzi, hogy klímája rossz helyen van, mi a beltéri, és a kültéri egységet is át tudjuk helyezni. A klímaberendezése részleges, vagy teljes leszereltetését csak szakemberrel végeztesse el. Így megkímélheti magát további költségektől, kellemetlenségektől. Klíma kültéri egység leszerelésnél nem csak az a fontos, hogy ne legyen kint a homlokzaton, hanem az is, hogy a hűtőközeg ne szökjön el, és a szigetelési munkálatok befejeztével megfelelő módon, plusz költségek nélkül vissza lehessen szereltetni a klíma kültéri egységét. Leszereléskor üzemi próbát tartunk, hogy a klímaberendezés működőképes állapotban van-e? Visszaszereléskor a klíma karbantartását is elvégezzük.

Klíma leszerelés: bruttó: 25.000 Ft , visszaszerelés bruttó: 25.000 Ft (Így díjmentes karbantartással) / klímaberendezés. Ablak alatti, erkélyes vagy létrával elérhető magasságban lévő kültéri egységek esetén. 

Extrém esetekben, helyeken elhelyezett kültéri egységeknél egyedi árszabást alkalmazunk. 

 

Sajnos hihetetlen mennyiségű kosz, por halmozódhat fel a rendszeres karbantartás hiánya miatt!

 

Karbantartás, tisztítás

A légkondicionáló berendezés évente legalább kétszeri kitisztításával garantálható a jó és egészséges működés! A klíma karbantartásának egészségügyi, és műszaki okai is vannak. A tisztán tartott, rendszeresen szervizelt klíma használata sokkal egészségesebb, és a meghibásodások esélye is radikálisan kisebb. Évente legalább egyszer ajánlott minden klímát kitisztíttatni, szakemberrel átnézetni attól függetlenül, hogy előző évben mennyit használta. Klíma karbantartásra a legideálisabb az évnek a márciustól májusig terjedő időszaka. Amennyiben a klímát fűtésre is használja, évi legalább két karbantartás megrendelését javasoljuk. A javasolt évi második karbantartási időszak szeptembertől novemberig terjed.

Felhívjuk a tisztelt Látogató figyelmét, hogy a klíma karbantartás díja, -minden más

szolgáltatóval megegyező módon- nem tartalmazza a klímaberendezés

esetlegesen szükséges javítási költségeit, csupán a tisztítást, és a hibák felderítését.

A klíma hűtőközeg töltése, alkatrész cseréje, és egyéb javítási munkálatai

(beleértve a nagyobb mennyiségű csőszigetelés pótlást) a karbantartás díján felül

többletköltséget képezhetnek.

Az alaptisztítás bruttó: 17.500,- Ft-tól, míg a súlyos mértékben elkoszolódott, elhanyagolt klímaberendezések (szétszereléssel járó, akár több órás) tisztítása bruttó:  24.500,- Ft /klímaberendezés.

lighting-free-img.png
Ingyenes felmérés

Számunkra a felmérés egy nagyon fontos eleme a munkának, ilyenkor határozzuk meg az ügyfél pontos igényeit, otthonának adottságait.

fan-free-img.png
Professzionális szerelés

Garanciális klímaszerelés márka-, és típus függetlenül. Jobb, ha mielőbb hív minket, hiszen a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat is.

generator-free-img.png
Fejlett eszközpark

Törekszünk arra, hogy mindig a lehető legkorszerűbb eszközöket használjuk a munkálataink során, evvel is időt spórolva Önnek.

wiring-free-img.png
Kiegészítő munkafolyamatok

Kollégáink fel vannak készülve a klímaszereléssel együtt járó egyéb munkálatokra is, hogy Önnek 100%-os megoldást tudjunk nyújtani.

led-free-img.png
Energiatakarékos megoldások

Akár 40%-al alacsonyabb energiafogyasztás érhető el, amennyiben a tervezésnél hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra.

insurance-free-img.png
Karbantartás, tisztítás

A szakszerű tisztítás meggátolja, hogy a készülékben letelepedett mikroorganizmusok folyamatosan keringjenek a beltéri levegőben.