Blog

klíma fűtés

Fűtés klíma segítségével a növekvő gázárak ellen

A fűtés klíma segítségével manapság már egyáltalán nem számít ördögtől valónak. Érdekes módon mind a mai napig az emberek többsége amolyan "egyoldalú" berendezésnek tekinti a klímát, ami egyes egyedül arra jó, hogy a nyári forróságban lehűtsön minket. Ez nem igaz!

Otthonfelújítási támogatás

Otthonfelújítási támogatás klíma vásárláshoz

2021 januárjában indult el Magyarország mindezidáig legkiemelkedőbb otthonfelújítási támogatás programja. E program keretein belül klímaberendezések telepítésére, illetve ezek cseréjére is igénybe vehető - ez egy kihagyhatatlan lehetőség számos család részére.

klima-karbantartas-egy-rendkivul-fontos-feladat

Klíma karbantartás - egy rendkívül fontos feladat

Amennyiben klíma vásárlás előtt állunk, vagy már rendelkezünk klímával, fontos tudni, hogy felelősséggel tartozunk saját egészségünk, illetve a klímaberendezés ideális működtetéséért is. Tehát a klíma karbantartás egy rendkívül fontos feladat minden tulajdonos számára.

klíma beszerzés

Klíma beszerzés - Mekkora kell nekem?

A klíma beszerzés kapcsán egyre gyakoribb, hogy tapasztalat alapján, szakember segítségével történik a kiválasztás a bonyolult hőszükséglet számítás és méretezés helyett. A klíma beszerzés előtt érdemes figyelembe venni az adott hűtendő helyiség általános hőterhelését, ...

Alvás klímával

Alvás klímával - Ezekre érdemes figyelni

Mivel az útburkolatok felforrósodnak napközben, ezért éjszaka a városban nem igazán csökken már a hőmérséklet. Továbbá évről évre növekszik a melegebb napok, és esték száma a globális felmelegedés következtében. Ez igen nagy veszélyeket rejt magában ...

pexels-max-vakhtbovych-6934189

Klíma töltés – hogy ne hagyja cserben klímája

Bizonyára Önnek is fontos szempont, hogy ne hagyja cserben a légkondicionáló a nyári, 30+ fokos melegben. A klíma töltés nem egy bonyolult feladat, ellenben mindenképpen érdemes szakemberrel elvégeztetni a feladatot, nehogy elveszítse garanciát.

Fűtés klímával

Fűtés klímával – gazdaságosabb, mint gondolná!

Ma már sokkal gazdaságosabban is megoldható a fűtés klímával. A mai modernebb technológiák segítségével a korszerű klímaberendezések teljes mértékben el tudják látni a fűtés feladatát. Ha klímával fűtünk, akkor a hatékonyság mellett számos más előnyt is ki tudunk aknázni.

Klíma télen

Klíma télen - megóvás, hogy jövőre is használni tudja

Érdemes átgondolni a klíma télen történő használatát, és ennek kapcsán a felmerülő igényeket is. Előfordulhat olyan helyzet is, amikor nyáron, a szezon kellős közepén nem jut idő a karbantartásra, vagy éppen a szakember nem tudott szabad időpontot adni a leterheltség miatt.