Aux Omega – Kényelem és elegancia

291 394 Ft392 094 Ft

  • iFeel adaptív hőfokszabályzó
  • Flow4D légbefúvó rendszer
  • Hidegplazma-generátor

További információk

Cikkszám: ASW-H12A4/HER3DI-EU-1 Kategória: Címkék: , , , , ,

Aux Omega – minden tekintetben precízen kidolgozott

Az Aux Omega klíma berendezést az összetéveszthetetlen japán dizájn teszi különlegessé. Az elegáns, üveghatású előlap és a magas fényű fekete borítás tökéletesen harmonizál a modern belső helyiségekkel. Az esztétikus megjelenés mellett a gondos tervezés szavatolja a megbízhatóságot és a hatékony üzemelést. A legnagyobb kényelmet az okos eszközökkel vezérelhetőségtől, az adaptív hőmérsékletszabályzáson át, a folyamatosan tiszta, és friss levegőt biztosító hidegplazma-generátorig, funkciók és vadiúj technológiák sokasága biztosítja.

Hidegplazma-generátorral egészségünkért

Hidegplazma-generátor el tudja távolítani a levegőből a miniatűr szennyeződéseket, illetve akár a vírusokat is (például influenza vírus), a baktériumok döntő többségét, de az atkákat szintén , így segítve az Ön és családja védelmét. Orvosi műtőkben, illetve a rendelők várótermeiben is rendszeresen alkalmazzák a plazmagenerátorokat a rendkívüli hatékonyságuk miatt.

Annyira csendes, hogy el is feledkezik majd róla

Hűtés üzemmódban a légkondicionáló berendezés beltéri egységének ventilátora nagyon alacsony zajszinten üzemel, így szavatolva az Ön zavartalan pihenését. Az UltraSilent csendes üzemeléssel a hűs levegő egyfolytában áramlik majd – zavaró hangok nélkül.

Gombamentesítés egészségünk megőrzésének érdekében

A klíma kikapcsolása után rövid felfűtés és légáramoltatás lép életbe, amelynek segítségével a beltéri egység kiszárítható, így lassítva annak gombásodását, illetve a zavaró szagok kialakulását.

iFeel alkalmazkodó hőmérsékletszabályzás

A légkondicionáló távirányítóján érzékelt hőmérséklet segítségével szabályozható a klíma működése. Ennek a funkciónak a használatával az Ön tartózkodásának a helyéhez igazítható a beállított hőfok.

AntiFreeze fagymentesítő üzemmód

Ennek az üzemmódnak a használatával a gyárilag kalibrált 8 °C fokon üzemel majd a légkondicionáló. Így nemcsak a gazdaságos gazdaságos működés érhető el, hanem az is, hogy készülékünk fagymentesen tartsa az adott épületet, vagy az éppen nem lakott helyiséget, például egy nyaralót.

Öntisztítás funkció

Az adott szoba levegőjében megtalálható kondenzáció (pára) felhasználásával az Aux Omega klíma berendezés úgymond „átmossa”, illetve le is szárítja a beltéri modul hőcserélőjét, így lassítva jelentősen a penész, illetve és a zavaró szagok keletkezését.

Flow4D légbefúvás

Az Aux Omega beltéri modulja alkalmas vízszintesen és függőlegesen történő motorosan irányított légterelésre. Az utolsó beállítás megmarad ki-, és bekapcsoláskor, de üzemmód váltáskor is, mert automatikusan eltárolódik.

Beépített vezeték nélküli menedzselhetőség

A klíma berendezés a beépített Wi-Fi egység segítségével akár távolról is irányítható okostelefon használatával. Az AC Freedom applikáció akár lakáson kívülről is tud csatlakozni a légkondicionálóhoz, így otthonát elhagyva is tudja módosítani a berendezés különféle beállításait.

Éljen Ön is a H-tarifa adta lehetőségekkel

Az Ön városában megtalálható, villamosenergiát szolgáltató vállalatoknál lehet kezdeményezni a H-tarifa igénylését, aminek segítségével a fűtési szezon alatt a kedvezményesebb tarifa lesz elszámolva, nyáron pedig – hűtés üzemmódban – az alap A1-es. Keressen fel minket, szíves örömest segítünk Önnek az ügyintézésben is!

Tálcafűtés automatikusan

Az Advanced Heating Belt technika igénybevételével fűtéskor lassítható a jégképződés a kültéri egységnél, így elősegítve az állandó és költséghatékony üzemelést a téli időszak alatt is.

Okos leolvasztó funkció

A légkondicionáló kültéri egységének eljegesedését egy erre kifejlesztett szenzor figyeli folyamatosan, és amennyiben ez szükséges, akkor a klíma magától képes leolvasztani a hőcserélő felületen keletkezett jeget.

Fűtés extrémebb körülmények között is

A beépített tálcafűtésnek, és több más funkciónak a segítségével igen alacsony külső hőmérséklet során is képes a berendezés megfelelően befűteni az adott helyiséget.

Integrált cseppvízszivattyú

A szivattyú alkalmazásával a felgyülemlett pára elvezetése akkor is megtörténik, amikor azt a gravitáció gátolja.

Friss levegő kívülről

Az Aux Omega klíma berendezés képes arra, hogy az adott helyiségben megtalálható levegőn túl kívülről tápláljon be friss levegőt a rendszerbe.

Az Aux Omega légkondicionáló berendezéshez tartozó energia címkék itt tölthetőek le.

Teljesítmény

3,6kW, 5,5kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aux Omega – Kényelem és elegancia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük